Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro GL-5 HD SAE 85W/90

Vaj kambio për mjete të rënda

Gevitro GL-5 HD SAE 85W/90

Specifikimet

 • API GL-5
 • MB 235.0
 • MIL-L-2105D
 • ZF TE-ML 05A
 • ZF TE-ML 16C
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19B
 • ZF TE-ML 21A

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS

Përfitimet

 • Gevitro GL-5 HD është i përshtatshëm për transmetime manuale dhe të sinkronizuara të makinerive për punë të rënda, boshtet dhe disqet përfundimtare ku janë përcaktuar vajrat cilësore të API GL-5.

Përshkrimi

Gevitro GL-5 HD është një lubrifikant kambio me performancë të lartë për përdorim në akset e makinave të rënda në mjetete komerciale si dhe në automjete të lehta komerciale dhe autovetura. Është i përzier me vajra bazë me cilësi dhe aditivë të performancës së lartë për të siguruar mbrojtje të shkëlqyeshme për komponentët e ingranazhit. Vetitë e shkëlqyera të presionit ekstrem të saj sigurojnë aftësi për ngarkesa të larta që garantojnë mbrojtje të besueshme për mjetet ku hasin presione ekstreme dhe ngarkesa me goditje. Gevitro GL-5 HD siguron mbrojtje efektive kundër oksidimit, degradimit, ndryshkut, korrozioni si dhe jetëgjatësi në orë punë. 

Gevitro GL-5 HD ka presion të shkëlqyer ekstrem dhe antiveshje, mburoja kundër veshjes në kushte të ndryshme të punës duke çuar në zgjatjen e jetgjatësine të pajisjeve dhe reduktimin e shpenzimeve të mirëmbajtjes. Stabiliteti i lartë i oksidimit minimizon formimin e llumit dhe depozitave duke zgjatur jetën e komponentëve dhe intervalet e ndrimit të vajit dhe mbrojtje efektive nga ndryshku dhe korrozioni. Aftesia e mirë e temperaturës së ulët redukton veshjen dhe lehtëson fillimin e lehtë në temperatura të ulëta të ambientit dhe vetitë e mira anti-pluhur sigurojnë lubrifikim efektiv. Përputhshmëria e shkëlqyer me gominat ndihmon në minimizimin e rrjedhjeve dhe zvogëlimin e shanseve të kontaminimit. 

Jo i përshtatshëm për transmetimet automatike

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline