Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro GL-5 LS SAE 85W/140

Vaj diferenciali

Gevitro GL-5 LS SAE 85W/140

Specifikimet

 • API GL-5
 • API MT-1
 • MIL-L-2105D
 • ZF TE-ML 05C
 • ZF TE-ML 12C
 • ZF TE-ML 16E

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Regullon karakteristikat e fërkimit te komponenteve te kufizuar.
 • Efektive në reduktimin e zhurmës së transmetimit.
 • Performancë shumë e mirë në temperatura të larta.
 • Ofron mbrojtje maksimale të marsheve, kushinetave dhe performancës së përbërësve të kufizuar.

Përshkrimi

Gevitro GL-5 LS (Limited Slip) rekomandohet për automjetetme diferencial (të kufizuar). Gevitro GL-5 LS është një vaj i kualitetit të lartë për diferancialet cilindrik i tipit hipoid, i zhvilluar posaçërisht për diferenciale të kufizuara. I përshtatshëm për automjetet moderne me performancë të lartë si dhe për automjete SUV 4x4.

Gevitro GL-5 LS mund të përdoret në diferencialet e automjeteve Europiane, Japoneze dhe Amerikane, dhe është njësoj i përshtatshëm për transmisionet, boshtet e shpejtësisë, kutitë drejtuese, nyjet universale etj. Gevitro GL-5 LS rekomandohet për automjete me performancë të lartë dhe makina sportive që garojnë me shpejtësi të lartë, si dhe ështe i përshtatshem në një gamë të gjerë aplikimesh ku një vaj kambio i tipit EP është i specifikuar.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline