Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API GL-4
API GL-5
API MT-1
DAF
IVECO
MACK GO-J
MAN 341 E3
MAN 341 Z2
MAN 342 Type M3
MB 235.8
MIL-PRF-2105E
MIL-PRF-2105E
Renault B0032/2
SCANIA STO 1:0
ZF TE-ML 02B
ZF TE-ML 05B
ZF TE-ML 07A
ZF TE-ML 12B
ZF TE-ML 12N
ZF TE-ML 12L
ZF TE-ML 16F
ZF TE-ML 17B
ZF TE-ML 19C
ZF TE-ML 21B
ZF TE-ML 12L
ZF TE-ML 12N
Arvin Meritor 076-N
Segmente
Passenger Car
Commercial Transport
Racing
Agriculture
Mining

Gevitro GL-5 PAO SAE 75W/90

Vaj kambio plotësisht sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Vaji bazë sintetik siguron qëndrueshmëri të zgjeruar oksidimi dhe zvogëlon në mënyrë efektive formimin e llumit dhe llakut.
  • Gjithashtu ka karakteristikat të jashtëzakonshme.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs