Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API GL-5
MACK GO-G
MAN 342 M1
MAN 342 M2
MIL-L-2105D
ZF TE-ML 05A
ZF TE-ML 07A
ZF TE-ML 16B
ZF TE-ML 16C
ZF TE-ML 16D
ZF TE-ML 17B
ZF TE-ML 19B
ZF TE-ML 21A
Segmente
Passenger Car
Commercial Transport
Racing
Agriculture
Mining

Gevitro GL-5 SAE 80W/90

Vaj kambio

Përshkrim

Përfitime

  • Mbrojtje e shkëlqyer kundër konsumit, gryerjes dhe shkumës
  • Vetit optimale të presionit ekstrem, duke siguruar një mbrojtje të shkëlqyer kundër kontaktit metalmetal në kushte të vështira pune.
  • Stabilitet i shkëlqyer termik dhe oksidimi
  • Performanca e shkëlqyer në të gjitha kushtet e temperaturës, për një mbulim të përsosur atmosferik në të gjitha sezonet.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs