Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro GL-5 SAE 85W/140

Vaj kambio

Gevitro GL-5 SAE 85W/140

Specifikimet

 • API GL-5
 • MIL-L-2105D

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Rezistencë ndaj konsumit, gryerjes dhe shkumës
 • Vetit optimale të presionit ekstrem, duke siguruar një mbrojtje të shkëlqyer kundër kontaktit metalmetal në kushte të vështira pune.
 • Stabilitet i shkëlqyer termik dhe oksidimi
 • Performanca e shkëlqyer në të gjitha kushtet e temperaturës, për një mbulim të përsosur atmosferik në të gjitha sezonet.

Përshkrimi

Këto vajra mineral të transmisionëve janë të destinuara për ingranazhet hipoide dhe reduktorët e shpërndarjes në automjete, autobusët dhe automjetet komerciale ku rekomandohet një API GL-5. Këto lubrifikantë janë formuluar me vajra bazë parafine dhe aditivë që sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër kontaktit metal me metal të ingranazheve nën kushte të vështira të punës. Për më tepër, teknologjia shtesë parandalon korrozionin, oksidimin dhe formimin e shkumave dhe ka stabilitet të shkëlqyer termik.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline