Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro GL-5 SC FS SAE 75W/140

Full Synthetic Scooter Gear Oil

Gevitro GL-5 SC FS SAE 75W/140

Specifikimet

 • API GL-5

Segmentet

Motoçikletë

Përfitimet

 • Regullon karakteristikat e fërkimit te komponenteve te kufizuar.
 • Efektive në reduktimin e zhurmës së transmetimit.
 • Performancë shumë e mirë në temperatura të larta.
 • Ofron mbrojtje maksimale të marsheve, kushinetave dhe performancës së përbërësve të kufizuar.

Përshkrimi

Gevitro GL-5 SC FS is a full synthetic gear oil which is recommended for scooter gears. Gevitro GL-5 SC FS may be used in scooter gears of European, Japanese and American built scooters. Gevitro GL-5 SC FS is recommended for high performance scooters and is equally suited in a wide range of applications where an EP-type gear oil is specified.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline