Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TDL FS SAE 75W/90

Vaj transminsioni plotësisht sintetik

Gevitro TDL FS SAE 75W/90

Specifikimet

 • API GL-4
 • API GL-5
 • API MT-1
 • MACK GO-J
 • MAN 341 E2
 • MAN 341 Z2
 • MAN 342 M3
 • MAN 3343S
 • MB 235.0
 • MB 235.8
 • MIL-PRF-2105E
 • MIL-PRF-2105E
 • SCANIA STO 1:0
 • ZF TE-ML 02B
 • ZF TE-ML 05B
 • ZF TE-ML 07A
 • ZF TE-ML 12B
 • ZF TE-ML 16F
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19C
 • ZF TE-ML 21B
 • SAE J 2360
 • Arvin Meritor 076-N

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Plotësisht i pajtueshëm me kutitë e shpejtësisë së sinkronizimit.
 • Excellent shifting performance in all temperature conditions, for a perfect all-seasons coverage.
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj veshjes, korrozionit dhe formimit të shkumave.
 • Ekonomia e karburantit

Përshkrimi

Gevitro TDL FS është një linjë plotësisht sintetike e vajit të transmisionit Total Drive Line, i përshtatshëm për përdorim aty kur rekomandohet API GL-3, 4 ose 5. Mund të përdoret në kutitë konvencionale por edhe moderne në diferencialet e pasme të auto-veturave, kamionëve ose autobusëve, në kushte të lehta ose shumë të rënda. Këto produkte lejojnë përdorimin e një lubrifikanti të vetëm në boshtet e pasme, transmetimet manuale të sinkronizuara dhe jo të sinkronizuara dhe për këtë arsye ndihmon racionalizimin e produkteve.

Ky lubrifikant nuk është i përshtatshëm për përdorim në diferenciale të tipit (limited slip) të kufizuar.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline