Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TO-4 SAE 10W

Vaj transminsioni

Gevitro TO-4 SAE 10W

Specifikimet

 • ALLISON C4
 • KOMATSU KES 07.868.1
 • ZF TE-ML 03C

Segmentet

Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Improved oxidative and thermal stability, to give extra protection of metal surfaces against scuffing and wear.
 • Excellent friction properties to avoid slippage of clutches and ensure smoother operation of transmissions and brakes.
 • Good protection against rust and corrosion for precision equipment operating in wet environment.
 • Excellent compatibility with all common seal, O-rings, clutch and packing materials to avoid leakages and downtime.

Përshkrimi

Vaji i transmisionit TO-4 është një vaj transminsioni me performancë të lartë, i projektuar për transmisionet automatike, reduktorët dhe disqet e diferencialit për makineri të rënda që punojnë jashtë rruge, siç janë ekskavatorë, buldozierë, makineri të minierave, transportit rrugor dhe aplikimet bujqësore. Vaji i transmisionit TO-4 përdor vajra bazë të cilësisë së lartë dhe aditivë të performancës të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e performancës së Caterpillar TO-4, Transmisionit ZF me hidroxhunto, Transmisioni Automatik Komatsu dhe Allison C-4 Transmision Automatik.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline