Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TWS 220

Vaj kambio industrial

Gevitro TWS 220

Specifikimet

 • DIN 51517-PART 3 (CLP)
 • ISO 12925-1
 • US STEEL 224
 • ANSI/AGMA 9005-E02
 • TIMKEN OK LOAD 75 lbs
 • David Brown S1.53.101
 • FZG LOAD STAGE 12

Segmentet

Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Excellent protection or metal parts as well as non-ferro metals against rust and corrosion, even in presence of water
 • Ndarës shtresëzimi i shkëlqyeshëm për të lejuar një ndarje të shpejtë të ujit nga vaji.
 • High thermo-oxidative stability to resist deposit formation, to provide an enhanced cleanliness of the system and to enable longer service intervals.
 • Excellent seal compatibility to prevent any deterioration
 • Superb load carrying capacity to protect gears against wear and scuffing

Përshkrimi

Vajrat industrial për kambio janë vajra ekstreme të presionit të lartë me performancës maksimale të zhvilluar për kambio industriale, sidomos për aplikimet industriale si lubrifikimi me dush, në rendiment të lart pune me / ose të ngarkuar me goditje, ingranazhet e timonit dhe lubrifikime rrethore. Vaji industrial i kambios bazohet në vajra me bazë minerali të cilësi së lartë, në kombinim me një paketë aditivësh shumë cilsorë, për të ofruar një mbrojtje të shkëlqyer kundër oksidimit, zgjatjen e përdorimit të pajisjeve, tendencën e ulët të shkumës dhe vetitë shumë të mira të veshjes.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline