Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TWS 320 PAO

Vaj kambio industriale plotësisht sintetik

Gevitro TWS 320 PAO

Specifikimet

 • DIN 51517-PART 3 (CLP)
 • ISO 12925-1

Segmentet

Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
 • Performancë shumë e mirë në temperatura të larta.
 • Kosto më e ulët e mirëmbajtjes
 • Reduktimi i energjisë deri në 3%
 • Përmirëson pastërtinë
 • Jetgjatësi e lubrifikuesit
 • Përputhshmëria me guanicione dhe gominat
 • Përputhshmëri e mirë me lubrifikantë me bazë minerali

Përshkrimi

Vajrat Gevitro TWS PAO janë lubrifikantë veçanërisht të përshtatshëm për aplikimet në kambio që operojnë në Kushte Ekstreme. Këto produkte janë formuluar me rezerva bazike sintetike të PAO në mënyrë që të sigurojnë performancë superiore ndaj vajrave minerale konvencionalë. Për më tepër, seritë Gevitro TWS PAO janë plotësisht në përputhje me produktet minerale dhe garantojnë një ndryshim të lehtë. Produkti siguron aftësi të konsiderueshme të mbartjes së ngarkesës, veshjen e shkëlqyeshme dhe mbrojtjen nga ndryshkut, indeksin e lartë të viskozitetit, pikën e lartë të nxehtësisë, pikën e ulët të ngrirjes, stabilitetin oksidativ të theksuar dhe sisteme më të pastra.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline