Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
DIN 51517-PART 3 (CLP)
ISO 12925-1
Segmente
Mining
Industrial

Gevitro TWS 460 PAO

Vaj kambio industriale plotësisht sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
  • Performancë shumë e mirë në temperatura të larta.
  • Kosto më e ulët e mirëmbajtjes
  • Reduktimi i energjisë deri në 3%
  • Përmirëson pastërtinë
  • Jetgjatësi e lubrifikuesit
  • Përputhshmëria me guanicione dhe gominat
  • Përputhshmëri e mirë me lubrifikantë me bazë minerali

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs