Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Helios SAE 15W/40

Vaj motori multi gradë

Helios SAE 15W/40

Specifikimet

 • API CD
 • API SF

Segmentet

Përfitimet

 • Detergjent dhe shpërndarje e shkëlqyeshme që sigurojnë pastërtinë optimale të naftës
 • Mbrojtje e shkëlqyer kundër llumit të zi në motorët e benzinës
 • Jetë e gjatë

Përshkrimi

Këto klasifikime të Helios janë lubrifikantët tanë për të gjithë sezonet për benzinë, LPG, si dhe për motorët me naftë për të cilat rekomandohet përdorimi i një API SF / CD. Ata kanë një nivel të lartë të shpërndarjes dhe detergjentit, mbrojtje të shkëlqyeshme kundër veshjes dhe rezistencë të lartë oksidimi. Këta vajra janë të shkëlqyeshëm në parandalimin e llumit të nxehtë dhe të ftohtë.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline