Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Helios SAE 40

Vaj motori mono gradë

Helios SAE 40

Specifikimet

 • API CD
 • API SF
 • API SF/CD

Segmentet

Përfitimet

 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Excellent anti-veshje
 • Rezistencë e lartë e oksidimit
 • Ndalon llumet e nxehta dhe të ftohta

Përshkrimi

Vaj motori Helios është zhvilluar posaçërisht për përdorim në rrethanat tropikale. Lagështia e lartë dhe temperaturat e larta të ambientit kërkojnë viskozitet më të lart të vajit motorik. Në shumicën e rasteve ne rekomandojmë një SAE 50 për motorët e automjeteve dhe një SAE 40 për motorët jo në levizje. Lubrifikanti gjithë sezonal për benzinë, LPG si dhe motorët me naftë për të cilat përdoret një API SC / CC.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline