Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Helios SAE 50

Vaj motori mono gradë

Helios SAE 50

Specifikimet

 • API CD
 • API CF
 • API SF/CD

Segmentet

Përfitimet

 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Excellent anti-veshje
 • Rezistencë e lartë e oksidimit
 • Ndalon llumet e nxehta dhe të ftohta

Përshkrimi

Engine oil which has been specially developed for the use in tropical circumstances. The higher humidity and high ambient temperatures ask for higher engine oil viscosities. In most cases we recommend a SAE 50 for vehicle engines and a SAE 40 for idle engines. The all season lubricant for gasoline, LPG as well as diesel engines for which the use of an API SC/CC is recommended.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline