Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Helios XT SAE 20W/50

Vaj motori mineral dhe gjysëm sintetik

Helios XT SAE 20W/50

Specifikimet

 • ACEA A3
 • ACEA B3
 • API CF
 • API SL
 • MB 229.1
 • VW 501.01
 • VW 505.00

Segmentet

Përfitimet

 • Luhatshmëri e ulët
 • Produkt i jashtëzakonshëm termik dhe shperndares i qëndrueshëm, duke ruajtur viskozitetin e tij gjatë jetës së shërbimit
 • Rezistencë ndaj konsumit, gryerjes dhe shkumës
 • Vetitë optimale në temperaturë të ulët për të siguruar fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm nën të gjitha kushtet klimaterike

Përshkrimi

Gama Helios XT përbëhet nga dy klasa minerale: 15W / 40 dhe 20W / 50. Ato sigurojnë një lubrifikim optimal për auto veturat dhe automjetet e lehta komerciale me ose pa turbo, për motorët benzinë, naftë ose LPG. Vajrat minerale janë formuluar me rezerva të vajit mineral me cilësi të lartë nga Europa Perëndimore, e kombinuar me teknologji aditive të performancës shumë të mirë. Këto lubrifikantë ofrojnë një mbrojtje të shkëlqyeshme në veshje për të gjitha pjesët e motorit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline