Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
DIN 51524/2 HLP
Segmente
Agriculture

Hestia 68

Vaj për makinerite e qumështi

Përshkrim

Përfitime

  • Ndarës shtresëzimi i shkëlqyeshëm për të lejuar një ndarje të shpejtë të ujit nga vaji.
  • Stabilitet termo-oksidativ i jashtëzakonshëm për të parandaluar formimin e llumit dhe llakut.
  • Veti të jashtëzakonshme kundër veshjes që sigurojnë jetëgjatësi më të gjatë të pompimit.
  • Frenues special për ndryshkun dhe korrozionin për të mbrojtur komponentët metalikë edhe në prani të lagështirës.
  • Përshtatshmeri me një shumëllojshmëri të gjerë të metaleve dhe gomina izoluse që përdoren në sistemin hidraulik.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs