Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra Artic ISO VG-46

Vaj hidrauliku për temperatura shumë të ulta

Hydra Artic ISO VG-46

Specifikimet

 • DIN 51524/3 HVLP
 • AFNOR NFE 48-603 HV

Segmentet

Miniera, Agrikulturë, Marinë, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Performanca ultra të ulëta të temperaturës
 • Anti oxidation i mirë për një jetë të gjatë shërbimi
 • Cilësi të shkëlqyeshme anti-ndryshk dhe anti-korrozioni
 • Super stabilitet termik dhe hidrolizës

Përshkrimi

Hydra Artic është një vaj hidraulik me performancë të lartë i rekomanduar posaçërisht për aplikimet në temperaturë të ulët. Indeksi i viskozitetit të lartë i bën vajrat veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet hidraulike të cilat përdoren në mjedise të ftohta (në det të hapur, hapsira të hapura dhe të ftohta). Hydra Artic është me një formulim të ashpër duke përdorur aditivë të posaçëm dhe rezervat bazë të kualitetit të lartë për të parandaluar ngrirjen dhe humbjen e viskozitetit në temperatura të larta.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline