Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra AW 32

Vaj hidrauliku kundra veshjes

Hydra AW 32

Specifikimet

 • EATON VICKERS I-286-S
 • EATON VICKERS M-2950-S
 • Denison HF-0
 • Denison HF-1
 • Denison HF-2
 • ISO 11158 HM
 • VDMA 24318
 • Thyssen TH-N-256132
 • AFNOR NFE 48-603 HM
 • Cincinnati Lamb P-68
 • Cincinnati Lamb P-70
 • Cincinnati Lamb P-69
 • DIN 51524/2 HLP

Segmentet

Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Vajrat Hydra AW janë vajra hidraulike anti-veshje me performancë të lartë të zhvilluar për sistemet hidraulike me presion të lartë, që veprojnë në kushte të moderuara në makineri me Punë të Rënda në shërbim të lëvizshëm dhe industrial. Vajrat Hydra AW janë formuluar me vajra bazë me cilësi të lartë dhe aditivë të performancës të përzgjedhur me kujdes për të siguruar mbrojtje të shkëlqyeshme kundër oksidimit, ndryshkut, korrozionit dhe veshjes. Vajrat Hydra AW gjithashtu kanë kontroll superior të shkumëzimit, ndarjen e ujit dhe aftesi për çlirimin e shpejtë të ajrit. Vajrat Hydra AW janë formuluar me aditivët anti-veshje të bazuar në zink.

Hydra AW mund të përdoret në sistemet hidraulike që operojnë në kushte të moderuara në Makineri të Rënda Pune në shërbime të lëvizshme, industriale dhe në sistemet më të vjetra hidraulike ku rrjedhja është problem dhe nevojitet një vaj hidraulik me kosto efektive që siguron mbrojtje të gjithanshme, dhe lubrifikimi i përgjithshëm të makinerisë.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline