Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra HD 10W

Vaj hidraulik per makineri të rënda

Hydra HD 10W

Specifikimet

 • ACEA E3
 • API CF-4
 • API SF
 • ALLISON C4
 • CATERPILLAR TO-2

Segmentet

Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Industritë dhe makineri mbi rrugë dhe jashtë rruge, duke përfshirë: kamionët çisternë, ndërtim, miniera,gurore dhe bujqësi
 • Sisteme hidraulike që përmbajnë ingranazhe dhe kushineta ku kërkohet veti e mirë anti veshje
 • Sisteme hidraulike ku ka luhatje të mëdha të temperaturave të ambientit
 • Përshtatet me sisteme hidraulike dhe komponentë nga prodhuesit kryesorë amerikanë, europianë dhe japonezë

Përshkrimi

Hydra HD është një vaj hidraulik me performancë të lartë i formuluar nga vajra bazë të avancuar dhe një sistem aditivesh të ekuilibruar i projektuar për të përmbushur një gamë të gjerë të kërkesave të pajisjeve hidraulike për Makineri të Rënda Pune.

Ky produkt është projektuar në mënyrë specifike duke përdorur një balancë efektive të shpërndarsëve dhe detergjentëve metalikë të kombinuar me frenues për të kontrolluar oksidimin, veshjen, korrozionin dhe ndryshkun. Hydra HD 10W hidraulikë përdoret në një gamë të gjerë të aplikacioneve hidraulike për makineri mbi rrugë dhe ato jashtë rruge.

Hydra HD siguron performancë të shkëlqyer në një gamë të gjerë të sistemeve dhe komponentëve hidraulikë duke përdorur formula të ndryshme multi-metalike. Hydra HD gjithashtu siguron performancë efektive në temperaturë të ulët dhe të lartë të ambientit për shkak të indeksit të lartë të viskozitetit. Rezistenca e saj e shkëlqyer e oksidimit siguron performancë të mirë në temperatura të larta dhe intervale operative të zgjatura kohore. Hydra HD është i përshtatshëm dhe për frenat e zhytura në vaj.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2018 Rymax Lubricants
Cookie-settings
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline