Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra HVI 100

Vaj hidraulik me viskositet të lartë

Hydra HVI 100

Specifikimet

 • EATON VICKERS I-286-S
 • EATON VICKERS M-2950-S
 • DIN 51524/3 HVLP
 • ISO 11158 HV
 • Bosch Rexroth 07 075
 • AFNOR NFE 48-603 HM
 • Sauer Danfoss 520L0463
 • Hitachi
 • Poclain

Segmentet

Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Excellent anti-veshje
 • Excellent shear stability minimises viscosity loss over time and exhibits “stay-in-grade” performance under high shear conditions
 • Excellent thermo-oxidative stability controls the formation of sludge and varnish and improves oil life.
 • Rust & corrosion inhibitors protect multi-metallurgy components even in the presence of moisture and the rapid air release property minimises chances of pump cavitation leading to trouble free operations.
 • Compatible with multi-metals and sealing materials commonly used in hydraulic systems.

Përshkrimi

Vajrat Hydra HVI janë vajra hidraulike anti-veshje me cilësi premium të zhvilluar posaçërisht për aplikime që i nënshtrohen një fashe të gjerë temperaturash ose kur kërkohet ndryshimi i viskozitetit të ulët me temperaturë të luhatshme. Hydra HVI është formuluar nga vajra parafine të cilësisë së lartë, një polimer shumë të qëndrueshëm ndaj shpërndarjes dhe një sistem aditiv të avancuar për të përmbushur kërkesat e rrepta të sistemeve hidraulike moderne.

Vajrat Hydra HVI janë të përshtatshme për sistemet hidraulike dhe të transmetimit të energjisë që i nënshtrohen një gamë të gjerë temperatash ambientesh dhe operimi, sistemeve kritike hidraulike siç janë sistemet e kontrollit të makinerisë të precizionit të lartë dhe atyre që përdorin valvola servo të mbylljes, sistemet hidraulike të ekskavatorëve, vinxha, drejtues hidrostatik dhe sistemeve hidraulike që funksionojnë nën presione të larta dhe që kërkojnë shkallë të lartë të aftësisë mbajtëse të ngarkesës dhe mbrojtjes kundër veshjes.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline