Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra HVI 32

Vaj hidraulik me viskositet të lartë

Hydra HVI 32

Specifikimet

 • EATON VICKERS I-286-S
 • EATON VICKERS M-2950-S
 • Denison HF-0
 • Denison HF-1
 • Denison HF-2
 • DIN 51524/3 HVLP
 • ISO 11158 HV
 • Bosch Rexroth 07 075
 • AFNOR NFE 48-603 HV
 • Cincinnati Lamb P-68
 • Cincinnati Lamb P-70
 • Cincinnati Lamb P-69
 • Sauer Danfoss 520L0463
 • Hitachi
 • Poclain

Segmentet

Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Vajrat Hydra HVI janë vajra hidraulike anti-veshje me cilësi premium të zhvilluar posaçërisht për aplikime që i nënshtrohen një fashe të gjerë temperaturash ose kur kërkohet ndryshimi i viskozitetit të ulët me temperaturë të luhatshme. Hydra HVI është formuluar nga vajra parafine të cilësisë së lartë, një polimer shumë të qëndrueshëm ndaj shpërndarjes dhe një sistem aditiv të avancuar për të përmbushur kërkesat e rrepta të sistemeve hidraulike moderne.

Vajrat Hydra HVI janë të përshtatshme për sistemet hidraulike dhe të transmetimit të energjisë që i nënshtrohen një gamë të gjerë temperatash ambientesh dhe operimi, sistemeve kritike hidraulike siç janë sistemet e kontrollit të makinerisë të precizionit të lartë dhe atyre që përdorin valvola servo të mbylljes, sistemet hidraulike të ekskavatorëve, vinxha, drejtues hidrostatik dhe sistemeve hidraulike që funksionojnë nën presione të larta dhe që kërkojnë shkallë të lartë të aftësisë mbajtëse të ngarkesës dhe mbrojtjes kundër veshjes.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline