Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Insect Cleaner

Pastron insektet

Insect Cleaner

Specifikimet

 • AFNOR NFE 48-603 HM

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Pastruesi i insekteve Rymax është një pastrues intensiv për përdoruesit, për të eliminuar insektet nga parakolpët e makinave dhe mburojat e dritareve. Vetitë e shkumës së pastrimit sigurojnë qëndrueshmëri dhe mbrojtje për pjesët plastike dhe të llakuara. Insektet nuk janë eliminuar kaq lehtë kurë më parë.

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit bombula përdoret nga temperatuat 5 deri 30 gradë.
Aplikoni bollshëm Insekt Pastruesin dhe lejoni që të veproj.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline