Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
BMW 81 22 9 407 758
BMW 82 11 1 468 041
BMW 83 29 0 429 576
FORD M2C-204A
MAN M3289
MB 345.0
PSA S 71 2710
VW TL 521 46 (G 002000/A7/A8)
VW TL 521 46 (G 004000)
OPEL 1940 715
OPEL 1940 766
Segmente
Mining
Commercial Transport
Passenger Car
Agriculture
Racing

Leto MV

Vaj grup timoni plotësisht sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Oksidimi i shkëlqyer dhe stabiliteti termik
  • Optimized temperature stability
  • Outstanding cold temperature properties
  • Proven OEM technology
  • Very good shear stability

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs