Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Lindax EP 3

Graso për kushineta për presion ekstrem me bazë litiumi

Lindax EP 3

Specifikimet

 • NLGI-3

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Greaso Lithium EP kanë cilësi të shkëlqyera në presion ekstrem. Është grasos me litiumit i prodhuara nga vajrat mineralë të indeksit të ulët, yndyrnat të larta / acidet yndyrore dhe një përzierje sinergjike të aditivëve për shtesë të performancës. Ajo përputhet me BIS: 7623-1993 - EP Tipi.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline