Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 12 SAE 30

Vaj motori detar për shpejtesi mesatare

Marlub 12 SAE 30

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Përfitimet

 • Stabilitet shumë i mirë kundër oksidimit.
 • Veti shumë të mira shpërndarse dhe pastrues
 • Neutralization of combustin acids, formed when burning diesel fuel
 • Veti i mirë kundër veshjes
 • Aftësi të ndarjes së ujit superiore
 • Mbrojtja nga korrozioni
 • Veti të mira anti-shkumë
 • Mbrojtja e mirë kundër llakimit dhe luçidimit

Përshkrimi

MarLub 12, SAE 30 dhe 40, janë vajra motori nafte për mjete detare të kualitetit të lartë, i zhvilluar për kushte specifike me shpejtësi të mesme, për karburante të distiluar ose me mbetje të lehta me përmbajtje të squfurit prej 1.5% maksimal. Vajrat MarLub 12 janë formuluar nga stoqe të bazës parafinë të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë veti të shkelqyera pastruse, shpërndarës, anti veshje dhe oksidimi.

MarLub 12 rekomandohet për të gjitha motorët detarë me piston trungu me shpejtësi të mesme dhe në sisteme të caktuara të reduktimit, ku ky lloj lubrifikantit është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

Motorë me shpejtësi të mesme nafte me piston trungu (nje trup,pa ndarje)

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline