Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 12 SAE 40

Vaj motori detar për shpejtesi mesatare

Marlub 12 SAE 40

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

MarLub 12, SAE 30 dhe 40, janë vajra motori nafte për mjete detare të kualitetit të lartë, i zhvilluar për kushte specifike me shpejtësi të mesme, për karburante të distiluar ose me mbetje të lehta me përmbajtje të squfurit prej 1.5% maksimal. Vajrat MarLub 12 janë formuluar nga stoqe të bazës parafinë të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë veti të shkelqyera pastruse, shpërndarës, anti veshje dhe oksidimi.

MarLub 12 rekomandohet për të gjitha motorët detarë me piston trungu me shpejtësi të mesme dhe në sisteme të caktuara të reduktimit, ku ky lloj lubrifikantit është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

Motorë me shpejtësi të mesme nafte me piston trungu (nje trup,pa ndarje)

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.12L
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline