Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 15 SAE 40

Vaj motori për mjete detare me shpejtësi mesatare

Marlub 15 SAE 40

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Përfitimet

 • Stabilitet shumë i mirë kundër oksidimit.
 • Veti shumë të mira shpërndarse dhe pastrues
 • Neutralization of combustin acids, formed when burning diesel fuel
 • Veti i mirë kundër veshjes
 • Aftësi të ndarjes së ujit superiore
 • Mbrojtja nga korrozioni
 • Veti të mira anti-shkumë
 • Mbrojtja e mirë kundër llakimit dhe luçidimit

Përshkrimi

MarLub 15, SAE 30 dhe 40, janë vajra motori nafte për mjete detare me cilësi të lartë, të zhvilluar për prodhimin me piston trung (një trup, pa ndarje) me shpejtësi të mesme, me karburante të distiluar ose me mbetje të lehta me përmbajtje të squfurit deri 1.5% maksimale.

Vajrat MarLub 15 janë formuluar nga rezerva të bazës parafinë të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë vetitë e shkëlqyera detergjente, shpërndarës, anti veshje dhe oksidimi. MarLub 15 rekomandohet për të gjitha motorët detarë me pistonin trung me shpejtësi të mesme dhe në sistemet e caktuara të reduktimit, ku ky lloj lubrifikanti është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

Motor nafte me pistonin trung (të pa ndarë,një trup) me shpejtësi të mesme.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline