Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 20 SAE 40

Vaj motori për mjete detare me shpejtësi mesatare

Marlub 20 SAE 40

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Përfitimet

 • I përshtatshëm për motorët që përdorin lëndë djegëse të mbetur ose të distiluar
 • Rezistencë superiore ndaj oksidimit dhe trashje të vajit
 • Neutralizimi i acideve të djegies, të formuar nga djegia e karburantit diesel
 • Stabilitet shumë i mirë i oksidimit, detergjent i shkelqyer dhe aftësi shpërndarëse
 • Motori i gjatë dhe jeta e shërbimit të naftës
 • Aftesi të mira anti veshje

Përshkrimi

Vajrat MarLub 20 janë të cilësis së lartë, vajra motorike alkaline me dy përdorime për të gjithë motorët diesel detar me shpejtësi të mesme ose të lartë që veprojnë me karburante me mbetje, me përmbajtje sulfuri deri në 2,5% . Ato janë të përzier me rezerva të parafinës bazës me cilësi të lartë dhe aditivë të aprovuar.

MarLub 20 mund të përdoret gjithashtu në të dy motorët, kryesorë dhe ndihmës, ku normalisht përdoret një karburant i distiluar. MarLub 20 është i përshtatshëm për të gjithe motorët me naftë detare pavarësisht nga prodhimi.

Motorë diesel me shpejtësi të mesme dhe shpejtësi të lartë duhet të përdorin karburant me përmbajtje squfuri deri në 4.5%.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline