Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 30 SAE 30

Vaj motori për mjete detare me shpejtësi mesatare

Marlub 30 SAE 30

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Përfitimet

 • I përshtatshëm për motorët që përdorin lëndë djegëse të mbetur ose të distiluar
 • Rezistencë superiore ndaj oksidimit dhe trashje të vajit
 • Neutralizimi i acideve të djegies, të formuar nga djegia e karburantit diesel
 • Stabilitet shumë i mirë i oksidimit, detergjent i shkelqyer dhe aftësi shpërndarëse
 • Motori i gjatë dhe jeta e shërbimit të naftës
 • Aftesi të mira anti veshje

Përshkrimi

Vajrat MarLub 30 janë të kualitetit të lartë. Vajra motorik alkaline me dy qëllime për të gjithë motorët detarë të mesëm ose me shpejtësi të lartë që veprojnë me karburantet e tipit mbetës, me përmbajtje të squfurit deri në 2.5% . Ato janë të përzier me rezerva të bazës parafine me cilësi të lartë dhe aditivë të provuar.

MarLub 30 mund të përdoret gjithashtu në motorët kryesorë dhe ndihmës, ku normalisht përdoret karburanti i distiluar. MarLub 30 është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë detare pavarësisht nga prodhimi.

Motorë diesel me shpejtësi të mesme dhe me shpejtësi të lartë duhet të përdorin karburant me përmbajtje të squfurit deri në 4.5%.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline