Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub 7.5

Vaj motori për mjete detare me pistona një trup

Marlub 7.5

Specifikimet

 • API CF

Segmentet

Marinë

Përfitimet

 • Veti shumë të mira shpërndarse dhe pastrues
 • Neutralization of combustin acids, formed when burning diesel fuel
 • Veti i mirë kundër veshjes
 • Aftësi të ndarjes së ujit superiore
 • Mbrojtja nga korrozioni
 • Veti të mira anti-shkumë
 • Mbrojtja e mirë kundër llakimit dhe luçidimit

Përshkrimi

MarLub 7.5 SAE 30 dhe 40 janë vajra për motor nafte të mjeteve detare me cilësi të lartë, të zhvilluar për motor me kualitet maksimal me shpejtësi të mesme dhe shpejtësi të lartë, me karburante të distiluar ose mbetje të lehta. Ku përmbajtja e sulfurit eshte max 1.5%.

Vajrat Marlub 7.5 janë formuluar nga stoqe të bazës të cilësisë së lartë me aditivë të përzgjedhur që ofrojnë veti të shkëlqyeshme detergjente, shpërndarse, anti veshje dhe oksidimi. Marlub TBN 7.5 rekomandohet për të gjitha motorët detarë me piston trungu (nje trup) me shpejtësi të mesme dhe në sisteme të caktuara të reduktimit ku ky lloj lubrifikantit është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

Motorë diesel me shpejtësi të mesme dhe me shpejtësi të lartë duke përdorur karburant me përmbajtje të sulfurit deri në 4.5%.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline