Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Marlub Sys

Vaj për sisteme detare

Marlub Sys

Specifikimet

Segmentet

Marinë

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
 • Kontrolli i shkëlqyer i mbetjeve që formohen nga ftohja e pistonit
 • Pastron kapakun e kollodokut
 • Jetë gjatësi e vajit për shkak të aftësive për ndarjen e ujit
 • Cilësi të shkëlqyeshme anti-ndryshk dhe anti-korrozioni
 • Mbrojtje e shkëlqyer kundër konsumit, gryerjes dhe shkumës

Përshkrimi

Marlub Sys është vaj për Sistemin Detar për lubrifikimin e kapakut të kollodokut për motorët detarë me naftë me shpejtësi të ulët qe perdorin karburant me mbetje. Në kontrast me serinë standarde Marlub, ky produkt është i dizajnuar posaçërisht për kushinetat e turbinës, boshtet me gunga, tubat e ashpër dhe guarnicionet në aplikimet detare. Marlub Sys garanton stabilitet shumë të mirë termik, stabilitet oksidimi, detergjent efikas dhe zgjat jetën e vajit për shkak të aftësive të efektshme të ndarjes së ujit. Gjithashtu ky formulim është miratuar nga prodhuesit kryesorë të motorëve detarë.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline