Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API CF
API CF-2
EMD, General Motors
GE Generation 4 Long Life Oils
LMOA GENERATION 5

Marlub ZF SAE 40 zinc free

Vaj motori hekurudhor nafte për shpejtësi mesatare dhe pa zink

Përshkrim

  • Motorët e lokomotivës së hekurudhave ku specifikojnë vajrat cilësorë të LMOA 5
  • Motorë hekurudhor me shpejtësi të mesme me dy-kohë dhe me katër-kohë, duke përfshirë motorë më të rinj lokomotivë me naftë të GE dhe EMD të General Motors
  • Motorët detarë dhe të palëvizshëm për prodhimin e energjisë ose shpimet jashtë bregut që kërkojnë vajra pa zink
  • Makinat e Detroit Diesel 149 që veprojnë nën kushte të rënda pune
  • Makinat stacionare që kërkojnë vajra cilësore API CF dhe CF-2

Përfitime

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs