Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Motrax 2T FS

Vaj motori 2-kohësh plotësisht sintetik

Motrax 2T FS

Specifikimet

 • API TC
 • ISO-L-EGD
 • ISO 6743-15
 • JASO FD
 • Husqvarna 346
 • Husqvarna 372
 • Rotax 253

Segmentet

Motoçikletë

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Masat e jashtëzakonshme të lubrifikimit kundër mbytjes së pistonit dhe veshin e komponentëve të motorit.
 • Advanced formulation provides exceptional control against engine deposits, exhaust system blocking and extended engine life without power loss
 • Vaji bazë sintetik i përzgjedhur zvogëlon dukshëm tymin
 • Low ash additive technology prevents pre-ignition and spark plug
 • Përzierja e lehtë me benzinë ​​për të garantuar një përzierje të qëndrueshme homogjene madje edhe në temperatura të ulëta.
 • Rekomandohet për motoçikleta / skuterë me fuqi të lartë 2- kohë që veprojnë në kushte të ndryshme
 • Suitable for oil-injection and premix lubrication systems follow manufacturers recommendations for oil-fuel ratio
 • Suitable for high performance 2-stroke engines in all terrain vehicles, snow mobiles, lawn mowers and other variety of applications requiring oils of this quality
 • Gjithashtu rekomandohet për aplikime që specifikojnë ISO-LEGC dhe JASO FC ose vajra të kategorive më të ulëta për përformancë superiore

Përshkrimi

Motrax 2T FS është një lubrifikant sintetik i performancës së lartë i zhvilluar posaçërisht për motorët me benzinë 2 kohësh të ftohur me ajër. Formulimi unik i bazuar në vajra bazë sintetike dhe aditiv të avancuar të performancës së lartë i sigurojne mbrojtje të shkëlqyeshme motorëve. Eliminojnë papastërtinë dhe ulë tymin në kushte ekstreme operimi. Produkti tejkalon specifikimet më të fundit ndërkombëtar të JASO FD, ISO-LEGD & API TC dhe kërkesat e prodhuesve kryesorë motorikë 2 kohësh dhe scooter.

Motrax 2T FS rekomandohet për motoçikleta dhe scootera me fuqi të lartë 2-kohësh që veprojnë nën kushte të ndryshme. I përshtatshëm për sistemet e lubrifikimit me injektim të vaji dhe para-perzierës. Ky lubrifikant ndjek rekomandimet e prodhuesit për raportin karburant-vaj. Ai është i përshtatshëm për motorët me performancë të lartë 2-kohë për të gjithe mjetet si: motor dëbore, korëse bari si dhe shumëllojshmëri aplikacionesh që kërkojnë vajra të kësaj cilësie. Gjithashtu rekomandohet për aplikime që specifikojnë ISO-L-EGC ose JASO FC dhe vajra të kategorisë së poshtme për performancë superiore.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline