Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API TC
ISO-L-EGD
JASO FD

Motrax 2T SS

Vaj motori 2-kohësh gjysëm sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Masat e jashtëzakonshme të lubrifikimit kundër mbytjes së pistonit dhe veshin e komponentëve të motorit.
  • Advanced formulation provides exceptional control against engine deposits, exhaust system blocking and extended engine life without power loss
  • Low ash additive technology prevents pre-ignition and spark plug
  • Vaji bazë sintetik i përzgjedhur zvogëlon dukshëm tymin
  • Përzierja e lehtë me benzinë ​​për të garantuar një përzierje të qëndrueshme homogjene madje edhe në temperatura të ulëta.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs