Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Motrax TSC-1

Vaj motori 2-kohësh

Motrax TSC-1

Specifikimet

 • API TA
 • JASO FB

Segmentet

Motoçikletë, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Zvogëlon ndezjen e para kohëshme.
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme kundër goditjes së pistonit, fërkimit të unazave, depozitave të motorrit dhe bllokimit të shkarkimeve.

Përshkrimi

Motrax TSC-1 is a high quality mineral lubricant, suitable for use in air-cooled 2-stroke engines, in diverse applications. Three grades, called TSC-1, 2 or 3 are available. Depending on the grade, it can used in different applications.

TSC-1 is suitable for mo­peds, lawn mo­wers and small generators.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline