Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Motrax 4T SAE 15W/40

Vaj motori 4-kohësh

Motrax 4T SAE 15W/40

Specifikimet

 • API CF
 • API SL
 • JASO MA

Segmentet

Motoçikletë

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Motrax 4T 15W/40 është një vaj 4-kohësh, për motoçikleta me disk freksioni të thatë ose të zhytur në vaj. Është i përzier me vajra të bazuara të cilësisë së lartë dhe aditivë të performancës për ti siguruar motorit, kutisë së shpejtësisë dhe disqeve të freksionit një mbrojtje përfundimtare. Vaji i motorit për motorçikleta 4K mineral është i përshtatshëm për gara dhe moto-cross, duke ofruar një mbrojtje të shkëlqyer kundër depozitave, llumit, veshjes dhe oksidimin në të gjitha rrethanat.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
Cookie-settings
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline