Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API SL
JASO MA

Motrax 4T SAE 20W/50

Vaj motori 4-kohësh

Përshkrim

Përfitime

  • Stabiliteti termo-oksidativ i jashtëzakonshëm
  • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
  • • Excellent anti-wear properties to protect vital engine and gear parts.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs