Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Motrax 4T SS SAE 10W/40

Vaj motori 4-kohësh gjysëm sintetik

Motrax 4T SS SAE 10W/40

Specifikimet

 • API SL
 • JASO MA-2

Segmentet

Motoçikletë

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Pavarësisht nga ngarkesat ekstreme midis ingranazhet, trashesi vështirë se prishet, kështu që viskoziteti të mbetet mjaft i lartë për të ndërtuar një film të fortë të naftës, madje edhe në temperatura të larta.
 • Në temperatura të ulëta ky lubrifikant ngre një film vaji me shpejtësi, që ofron mbrojtje të mirë për motorin e ftohtë.

Përshkrimi

Motrax 4T SS është një vaj modern gjysmë sintetik, pa modifikues të fërkimit, i zhvilluar posaçërisht për lubrifikim optimal të motoçikletave me 4-kohë. Ky vaj mund të aplikohet edhe në transmensionet e motorcikletave ku rekomandohet një vaj SF ose SG. Motrax 4T SS është i përshtatshëm për gara dhe udhëtime të gjata. Ofron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër veshjes, sedimenteve, llumit dhe oksidimit në të gjitha rrethanat. Motrax 4T SS ka një indeks viskoziteti shumë të lartë, i cili rezulton në një viskozitet optimal në të dy kushtet e ndezjes, të ftohtë dhe në kushtet e ngarkesës së rëndë.

Motrax 4T SS redukton konsumin e karburantit dhe vajit. Parandalon rrëshqitjen e diskut të freksionit dhe është formuluar sipas kërkesave më të fundit të konstruktorëve kryesorë të motorcikletave. Për shkak të formulimit të tij të veçantë, ky vaj ofron mbrojtje të shkëlqyeshme për ingranazhet e transmesionit dhe diskut të freksionit të lagur në vajë. 

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline