Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime

Motrax FO SAE 20

Vaj piruni & amortizatori

Përshkrim

Motrax FO është një përzierje me vajrat bazë të parafines të përzgjedhur me kujdes, me një pikë të ulët ngrirje dhe një indeks të lartë viskoziteti.

Motrax FO sigurohet me aditivë shumë të efektshëm, duke krijuar një veprim të jashtëzakonshëm hidraulik dhe amortizues të goditjeve. Gryerja dhe veshja zvogëlohen në minimum, ndërsa është e garantuar një lëvizje e qetë. Përveç kësaj, ky vaj ofron mbrojtje të mirë kundër formimit të shkumave dhe gryerjeve. Gominat nuk ndikohen nga ky produkt.

Motrax FO ka një stabilitet të lartë termik dhe oksidimi dhe mund të përdoret në një gamë të gjerë temperature. Për shkak të përmirësuesve të indeksit të viskozitetit, viskoziteti do të qëndrojë në gradën e vetë për një kohë shumë të gjatë.

Përfitime

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs