Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Motrax FO SAE 5

Vaj piruni & amortizatori

Motrax FO SAE 5

Specifikimet

Segmentet

Motoçikletë

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Motrax FO është një përzierje me vajrat bazë të parafines të përzgjedhur me kujdes, me një pikë të ulët ngrirje dhe një indeks të lartë viskoziteti.

Motrax FO sigurohet me aditivë shumë të efektshëm, duke krijuar një veprim të jashtëzakonshëm hidraulik dhe amortizues të goditjeve. Gryerja dhe veshja zvogëlohen në minimum, ndërsa është e garantuar një lëvizje e qetë. Përveç kësaj, ky vaj ofron mbrojtje të mirë kundër formimit të shkumave dhe gryerjeve. Gominat nuk ndikohen nga ky produkt.

Motrax FO ka një stabilitet të lartë termik dhe oksidimi dhe mund të përdoret në një gamë të gjerë temperature. Për shkak të përmirësuesve të indeksit të viskozitetit, viskoziteti do të qëndrojë në gradën e vetë për një kohë shumë të gjatë.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline