Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API SN
JASO MA
JASO MA-2
Segmente
Racing
Motorcycle

Motrax R SAE 10W/60

Vaj motori për motocikletë garash plotësisht sintetik
Blini në Amazon

Përshkrim

Motrax R është vaj motori për performancë të lartë 4 kohësh. Është zhvilluar në mënyrë specifike për të përmbushur kërkesat e veçanta të motorëve më të fundit të garave të ftohur me ajër ose me uji me 4 kohë, edhe nese kanë konvertues katalitikë. Ai siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për motorin, kambion dhe disqet e freksionit të përdorur në motoçikleta me katër kohë dhe siguron shkallë më të lartë të besueshmërisë edhe në kushte të vështira operimi dhe temperature të lartë.

Motrax R bazohet në një përzierje me bazës sintetike PolyAlphaOlefin (PAO) dhe Grp III në kombinim me esterin dhe një paketë speciale aditivesh shtesë.

Përfitime

  • Stabiliteti termo-oksidativ i jashtëzakonshëm
  • Excellent anti-veshje
  • Aftësia për kontrollin e fërkimit eliminojnë rëshqitjen e freksionit
  • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs