Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Notus A-40

Solucion pastrimi shumë përdorimesh

Notus A-40

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Excellent penetrating properties
 • Rust preventive
 • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit
 • Powerful jetspray
 • 360° valve

Përshkrimi

Rymax Notus A-40 është një solucion efektiv me cilësi të lartë që mund të përdoret si lubrifikant, anti ndryshk, pastrues kontakti, anti korrozion dhe pastrues i mjeteve. Rymax Notus A-40 përdoret për mjetet e fiksimit, dado, vida, zinxhirët e rrotave, mirmbajtja e veglave të kopshtit.

Përfitimet

 • Veglat e fiksimit
 • Vegla
 • Lidhjet e gërshetuara
 • Gardh
 • Zinxhirët e rrotave
 • Zinxhirë
 • Dryna
 • Vegla kopeshti
 • Mbërthyes (vida, bulona etj.)
 • Çikrik

Si ta përdorni?

Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit 5 deri në 30 °C. Para përdorimit, shkundni aerosolin.

Aplikoni produktin dhe lejoni që ajo të hyjë në fuqi.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline