Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Octane Booster

Shtimi i performancës të motorave me benzinë

Octane Booster

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Rrit numrin e oktanëve
 • Përmirëson dhe rikthen performancën
 • Parandalon rikthimin e valvulës së shkarkimit
 • Eliminon mos-ndezjen dhe ngurrimin e motorit
 • Përmirëson djegien dhe ekonominë e karburantit
 • Parandalon ndezjen e shkëndijës

Përshkrimi

Përforcuesi i oktaneve Rymax është zhvilluar për të rritur nivelin e oktaneve me 2 - 4 pikë, për të përmirësuar dhe rikthyer performancën në sistemet e pastrimit të karburantit.

Si ta përdorim?
Aplikohet në të gjithë motorët me benzinë (me plumb ose pa plumb) me injector ose karburator. Nuk do të dëmtoj konvertuesit katalitikë. Derdheni përmbajtjen e shishes në rezervuarin e karburantit para se ta mbushni me benzinë.

Dozimi
Një shishe trajton 40 deri në 60 litra benzinë. Përdorimi i rekomanduar: një shishe çdo mbushje të benzinës.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline