Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Oil Leak Preventer

Ndalon dhe parandalon rjedhjet e vajit

Oil Leak Preventer

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Ndalon dhe parandalon rrjedhjet e vajit përmes guanicioneve
 • Eliminon nevojën për riparim të shtrenjtë të motorit
 • Realizon kthimin e guanicioneve në madhësinë origjinale dhe rifitojë gjithnjë e më shumë fleksibilitet
 • Zgjat jetën e motorit
 • Zvogëlon emetimin e gazrave të rrezikshëm
 • Përmirëson performancën e motorit duke rritur kompresimin e motorrit

Përshkrimi

Ndaluesi i rjedhjeve Rymax është një produkt specialiteti i destinuar për përdorim kur ndodhin probleme të zakonshme si rrjedhjet e vajit ose tymi i shkarkimit. Është i projektuar posaçërisht për të ndihmuar në mbylljen e rjedhjeve dhe vrimave të vogla dhe për të përmirësuar rrugën në udhëzuesin valvul, unaza pistoni dhe muret e cilindrit. Kjo rezulton në një reduktim ose ndalim të humbjes dhe ndotjes se vajit dhe në një kompresim më të mire. Në këtë mënyrë do ketë performancë më të mirë dhe superiore të motorit.

Si ta përdorim?
Aditivi mund të përdoret në të gjithë motorët me benzinë, naftë dhe LPG, me ose pa turbo. Përzieni këtë shtesë me vajrat motorike Rymax për një rezultat optimal. 

Dozat
Shtoni përmbajtjen e një shisheje Ndalues Rjedhje Vaji në vajin motorik të ngrohtë, mundësisht pak pas ndryshimit të vajit. Shishja Rymax 250 ml ndalues rjedhje vaji trajton 3 deri në 6 litra vaji motorik.

Shënim: Sigurohuni që përmbajtja e vajit të mos e tejkalojë nivelin maksimal të vajit në motorin tuaj.level in your engine.  

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline