Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Products

Filtro nga Reset
Filtro
Specifikimet
Aplikimet
Segmentet
Tipi i Vajit Bazë
Karakteristikat e Produktit
 • Posidon XT SAE 5W/30
  Posidon XT SAE 5W/30
  Vaj motori i plotë sintetik Lexo më shumë
 • Posidon XR SAE 10W/40
  Posidon XR SAE 10W/40
  Vaj motori mineral dhe gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Posidon XR SAE 0W/40
  Posidon XR SAE 0W/40
  Vaj motori mineral dhe gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Posidon SAE 5W/50
  Posidon SAE 5W/50
  Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
 • Posidon SAE 5W/40
  Posidon SAE 5W/40
  Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
 • Posidon SAE 5W/30
  Posidon SAE 5W/30
  Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
 • Posidon SAE 10W/30
  Posidon SAE 10W/30
  Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
 • Posidon SAE 10W/40
  Posidon SAE 10W/40
  Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
 • Endurox XLE SAE 10W/40
  Endurox XLE SAE 10W/40
  Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Helios XR SAE 10W/40
  Helios XR SAE 10W/40
  Vaj motori multigrade gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Helios XR SAE 20W/50
  Helios XR SAE 20W/50
  Vaj motori multigradë gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Helios XR SAE 15W/40
  Helios XR SAE 15W/40
  Vaj motori multigrade gjysëm sintetik Lexo më shumë
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline