Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Posidon XR SAE 0W/40

Vaj motori mineral dhe gjysëm sintetik

Posidon XR SAE 0W/40

Specifikimet

 • ACEA A3/B4
 • API CF
 • API SN
 • BMW LL-01
 • MB 229.5
 • Porsche A40
 • Renault RN 0700
 • Renault RN0710
 • VW 502.00
 • VW 505.00

Segmentet

Përfitimet

 • Stabiliteti termo-oksidativ i jashtëzakonshëm
 • Redukton veshjen e motorit dhe llustrimin
 • Ekonomia e karburantit
 • Vetitë e shkëlqyera të temperaturës së ulët për të siguruar lëvizjen e lehtë edhe në dimër të ftohtë.

Përshkrimi

Vajra motori me performancë të lartë për autovetura, të formuluara nga baza sintetike me cilësi të lartë dhe teknologjinë aditive të përparuar. Klasa jonë Posidon XR përbëhet nga përzierje gjysmë sintetike, SAE 10W / 40 dhe tre vajra plotësisht sintetikë. Posidon XR është zhvilluar posaçërisht për të gjithë motorët me benzinë dhe naftë të prodhuar për performancë të lartë me turbo, SUVs 4x4, furgonë dhe kamionë. Posidon XR është projektuar për të ofruar jetëgjatësi në shërbim dhe minimizon mbetjet në motor dhe turbo për të siguruar fuqinë e motorit dhe çiftit rrotullues. Vajrat Posidon XR janë të dizajnuara që të tejkalojnë specifikimet e fundit të industrisë dhe kërkesat e prodhuesve të medhej të automjeteve.

Rekomanduar për të gjitha mjetet moderne duke përfshirë ato me performancë te lartë, turbo, multi valvul, benzinë injeksion direkt dhe motorët me naftë te autoveturat. Posidon XR tejkalon kërkesat e shumicës së autoveturave europiane, amerikanoveriore dhe japoneze, duke përfshirë makinat e garave me benzinë.

Poseidon XR ka stabilitet të jashtëzakonshëm termo-oksidativ që zvoglon mbetjet dhe grumbullimin e llumit dhe zgjasin jetëgjatësinë e vajit dhe motorit. Poseidon XR përmirëson ekonominë e karburantit dhe zgjat intervalet e ndrimit të vajit që çon në zvogëlimin e kostos për mirëmbajtjen. Rjedhëshmëria e shkëlqyer në temperaturë të ulët ndihmon ndezjen e shpejtë me motor të ftohtë dhe siguron mbrojtje

me veshje gjatë fillimit. Performanca e jashtëzakonshme Stay-in-Grade siguron lubrifikim të besueshëm në ngarkesa të larta. Temperatura e punës dhe teknologjia superiore Anti-Veshje siguron mbrojtje të shkëlqyeshme të veshjes në të gjitha kushtet, agjentët e pastrimit aktiv sigurojnë pastërtinë maksimale të motorit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline