Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA C3
API SN
BMW LL-04
MB 229.51
VW 504.00
VW 507.00

Posidon C3 LL

Full Synthetic MID SAPS Engine Oil

Përshkrim

Posidon C3 LL is developed with a special additive technology, which contains less phosphorus, sulphur and sulphated ash, in order to
prevent the after treatment system (particle filter and catalysts) from blocking. Next to this, this oil provides an excellent oxidation stability and wear protection in order to provide maximum protection during long drain intervals.

Përfitime

  • Konsumi i ulët i karburantit
  • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
  • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
  • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
  • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs