Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Posidon SAE 10W/40

Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik

Posidon SAE 10W/40

Specifikimet

 • ACEA A3
 • ACEA A3/B3
 • ACEA B4
 • API SL
 • MB 229.5
 • Renault RN 0700
 • VW 501.01
 • VW 505.00

Segmentet

Përfitimet

 • Produkt i jashtëzakonshëm termik dhe shperndares i qëndrueshëm, duke ruajtur viskozitetin e tij gjatë jetës së shërbimit
 • Luhatshmëri e ulët
 • Viskozimetria optimale me temperaturë të ulët siguron fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm në të gjitha kushtet klimatologjike

Përshkrimi

Posidon vjen në dy modele gjysmë sintetike; SAE 10W / 30 dhe SAE 10W / 40, dhe në tre modele sintetike të plota; SAE 5W / 30, SAE 5W / 40 dhe SAE 5W / 50. Këto vajra motori të teknologjisë sintetike plotësojnë kërkesat moderne të prodhuesve të automjeteve. Posidon është projektuar për të ofruar një jetë të gjatë shërbimi dhe minimizon depozitimin në turbo dhe motor, për të siguruar fuqinë maksimale të motorit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline