Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

PTFE Spray

Lubrifikant për metale dhe pjesë plastike

PTFE Spray

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Rezistent ndaj ujit
 • pH-neutral
 • Prevents wear and sticking
 • Outstanding mechanical and thermal stability
 • Very low friction factor
 • Good adhesion
 • Protects against weather influences
 • esistant to weak acids and bases
 • Fine structure (particle size approximately 5 micrometer)

Përshkrimi

Rymax PTFE Sprai është një llak i padukshëm me shumë qëllime jo-toksike PTFE për përdorim si një agjent anti-korozioni. Ai është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimet që veprojnë në industrine ushqimore, farmaceutike ose aplikime të tjera të pastra, ku lubrifikantët e ‘lagur’ nuk mund të tolerohen. Ofron një shkëlqim, jetë të gjatë, shtresë lubrifikimi tërësisht të thatë për të gjitha llojet e aplikacioneve.

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundeni aerosolin.

Aplikoni PTFE Sprai në një shtresë të hollë. Vajosja optimale arrihet pas avullimit të tretësit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline