Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Rubber Conditioner

Për mirmbajtjen e gominave

Rubber Conditioner

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Mirmbajtësi i gomës Rymax është një llak shumë i përshtatshëm për gominat e jashtme të makinave. Ajo parandalon ngrirjen e gomës, tharjen dhe e mbron atë nga të gjitha llojet e ndikimeve të motit. Eshtë veçanërisht i përshtatshëm për mirmbajtjen e pjesëve të gomës dhe për rikuperimin e ngjyrës origjinale.

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat.

Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundeni aerosolin.

Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë. Aplikoni Rymax mirmbajtës gomash në një shtresë të hollë dhe të barabartë dhe shpërndaheni me një leckë të butë.

Në dispozicion në

 • 0.12L
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline